Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Maria - 22 januari 2009 19:44

Redan torsdag !? Jisses! Tycker veckan har sprungit förbi!

Skoldagen idag var bra, på förmiddagen fick jag inte så mycket gjort.

Eller egentligen fick jag det. Vi har kommit igång med slöjden, som jag fö. inte har haft sen jag slutade Ronna. Alltså mitten på sjuan. I slöjden får man göra vad man vill, välja bland trä och sy. Eftersom jag och sågar inte har så värst mycket gemensamt så tog jag syslöjd. Och vad passar inte bättre då ä att sticka mig en fin mössa? :) Så nu har jag gett mig på en som jag tycker är ganska avancerad. Men mössan kommer bli fin tror jag :) Våran slöjdlärare är så himla bra att jag ska försöka mig på MVG. Jag tror faktiskt jag kan lyckas. För redan nu är jag nog lite poppis hon henne ;)


Efter skolan åkte jag ner på stan. Tog en macka med kyckling curry röra. Det satt bra i magen! Sen flängde jag runt lite på stan. Hade sett massa tröjor till våren på HM.com som jag hade tänkt köpa. Tror ni dom fanns inne då? Nix..

Men förhoppningsvis kommer dom in lite närmare våren. Ist gick jag in på VILA där jag hittade två par byxor. Ett par "legginsjeans" och ett par chinos. Chinosarna var liite stora men jag köpte dom ändå för att fundera lite här hemma. Men jag tror nog de får åka tillbaka. Det finns ju chinos i vilken affär som helst så jag borde hitta ett annat par. Ett par fina örhängen hittade jag också. Sånt kan jag aldrig få för mycket av!

Var också in på bibblan och lånade upp halva deras hylla av böcker om Gotland. Tack M som lånade ut boken om fossiler! Den kommer komma till stor användning!!

Påväg hem sprang jag in på Ica och köpte mig plugg-godis. Det går mycket bättre att plugga då. Satt mig med skolböckerna direkt när jag kom hem.

Imorgon har jag två prov, ett no och ett so. Båda handlar om bergarter och jordbävningar/vulkaner.


Nu ska jag vara lite mormorig och sticka på mig mössa. Sen blir det nog til att läsa på lite mer till imorgon!


Hejsvejs!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards