Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Maria - 18 januari 2009 16:03

Imorse flyttade vi om massor i burarna! Sickan och Bea var i en liten bur. Dvs. enrummaren. Nu när det blivit så mycket nya ungar och både ungar och vuxna har flyttat så har det blivit gott om plats i burarna.

Så Sickan och Bea fick hoppa in i Cindras och Dashiras tvårummare, och Cindra och Dashira tog deras då de inte springer runt lika mycket.

Ner till Sickan och Bea fick också lilla sockersöta Alina som är 5 veckor flytta. Och Bea som jag trott var snällheten själv jagar stackars Alina runt runt i buren. Så fort Alina kommer i närheten av "Bea´s" mysrulle skriker Bea i högan sky! Men nu har det lugnat sig :)

När de nyfödda ungarna blir äldre ska det möbleras ännu mer. Då ska tjockis-Prinsesssan få flytta ihop med Ina som också är fruktansvärt glad i mat. Jag stog och kollade på Prinsessan idag när hon åt vitkål och hon bokstavligen kastar sig över maten och gluffsar i sig vitkålsbiten i 180!


Efter möbleringen vart jag väldans baksugen. Och hembakat bröd är ju det godaste som finns. Så jag knatade ner till affären och köpte mig ingredienser till bröd. Sen var det bara att kavla upp ärmarna och börja baka! När degen jäste hade jag ju inget annat för mig så då gjorde jag syltgrottor. Smaskens! Nu är bröden inne på sin andra jäsning och ska vilken sekund som helst in i ugnen. Ganska exakt 31 sekunder kvar. Kakorna är redan klara och jag har provsmakat, några stycken.


Jo förresten! Vi ska ner på Stämman i Lessebo! Såg nyss att det kommer vara ett ungdomsspecial anordnat! Kul kul! :D


Nu ringde klockan.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards