Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Maria - 2 januari 2009 16:35

Då har man börjar nörda vid marsvinsspelet igen..

Jag höll ju på mycket med det förut, sen tappade jag helt intresset. Men nu när jag var hos Sara frågade jag lite försiktigt om hon visste vad det var..

Ja det gjorde hon men hon hade glömt bort adressen och inte vart inne på ett tag. Det fanns en till marsvinsspelsnörd! Men denna gång föder jag upp choklad roan/dalmisar! Inte creamar som förra gången. Fick inte för Sara :( För nu ska hon och jag sammarbeta! Har man inte egen uppfödning på riktigt så..


Idag var vi till Kista för att ställa iordning allt inför morgondagen. Vi har en stor och bra monter! Även Marsvinshjälpen sitter på en hörna tror jag.

Pet Of The Year för Norrort kommer delas ut. Kan säga att jag kommer bli LITE avis på dom som vinner. Så himla fina rosetter!

Rosetterna till gurkätartävlingen och maskeraden var det heller inge fel på. Det ska förresten jag, S och J döma!

Efter Kista åkte jag och mamma till Willys för att handla grönsaker till priserna och så! Snart ska vi göra iordning dom då pappa kommer hem med hinkar.

Prinsessan blir hemma imorgon. :( Jag har inte fått ner henne så pass mycket i vikt att jag tycker den är lönt att ta med henne. Men Bea däremot! Det ska bli så himla skoj att ställa henne! Min sockersöta gullunge!


Nu ska jag ta och städa lite burar :) Vi ses imorgon alla marsvinsglada!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards