Maria, mitt i tonåren

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

babbel

Av Maria - 17 maj 2009 21:20

Nu är det garanterat inte långt kvar till Sickan föder! För igår märkte mamma att hon fått mjölk och då kan det väl inte vara mer än några dagar kvar?

Jag trodde stenhårt att hon skulle föda inatt för hon betedde sig så igår kväll och det verkade som om hon hade lite sammandragningar emellanåt. Jag har beställt en creamhona med samma typ,ögon och öron som sina föräldrar. Med Sickans pälskvalitét och kanske lite bättre färg än föräldrarna. Men det är bara min önskan det. Kanske inte kan förvänta så mycket på första cream kullen. Men kul skulle det vara :) Men jag blir ju iof glad vad det än ploppar ut för något ur henne! :)


Min helg har varit hur bra som helst! I fredags åkte jag och några kompisar in till stora staden Stockholm för att möta upp Sara som kom med tåget, när vi mött upp henne och hon och jag hade kacklat färdigt om hur resan var satt vi oss på en Kina restaurang och åt. Dyrt med gott! Jag bokstavligen rullade där ifrån tror jag. När alla ätit sig mätta gick vi till Kungsan för att kolla på Rix Fm festivalen. Om någon är bra på att trängas för att komma långt fram så är det vi! Från sist till näst längst fram! ;)

Det var många bra artister och även många galna människor..Galnast var nog två spanjorer och en italienare som var på oss mycket. Lite roliga, mycket galna. När allt vad slut gick vi till slottet och "hängde" vid slottstrappan och pratade med slottsvakterna. Trodde att de var sånna som inte fick säga ett ord men dom sa faktiskt hej och frågade hur det var med oss. Sedan vart vi hämtade och gick raka vägen i säng när vi kom hem. Efter att jag och sara ätit lite vill säga..

Igår var vi ett par kompisar hemma hos mig och kollade på Eurovisionsongcontest. Heja Norge!! Tyckte den låten var bra faktiskt! :)

Och idag har jag och sara ätit på en grekiskt restaurang en bit härifrån. Hon fick i present av mig att äta ute, för hon har pratat mycket om att hon skulle vilja göra det. Så vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag är fortfarande proppmätt! Det var hur roligt som helst och sällskapet kunde inte blivit bättre!

Sen åkte jag och mamma in för att lämna sara. Alltid lika trist att säga hejdå men det är ändå inte så långt kvar tills vi ses. Utställning på nationaldagen ju :)

När jag kom hem åkte jag till Mimmi där jag sitter nu. Efter en liten stund kom Marcus och vi kollade på en film och åt kex. Jag som redan var proppmätt. Just My Luck kollade vi på. Ganska bra, lite av en tjejfilm.

När Marcus åkte hem lånade jag och Mimmi hennes mammas kamera (hon är fotograf). Fick ett par riktigt fina men även fula kort. Men så ska det vara! Jag är då en riktig linslus och kan inte vara seriös på kort. Så är det.

Nu funderar jag på att kanske avrunda det här inlägget så jag inte sitter här hos Mimmi allt för länge och håller stackars henne vaken. Blir nog att åka hem och springa in och kolla om min creamhona har fötts! ;)

Och jag ska hälsa från Mimmi säger hon! :p

 
 
sara

sara

18 maj 2009 16:55

shit vad långt inlägg! haha!:D

http://sari.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 augusti 2011 10:58

läs min blogg på mariauusimaki.blogg.se istället!

Av Maria - 4 augusti 2011 16:55

Jag får inte till det med att ladda upp bilder från mobilen hit till bloggen, så jag byter blogg till blogg.se. jag hoppas att ni tappra läsare som följer mig här fortsätter i blogg.se. den nya bloggen heter mariauusimaki.blogg.se :-)...

Av Maria - 4 augusti 2011 11:20


Godmorgon! Varje dag (förutom igår när grannen klippte gräset) så har jag sovit till 11. En perfekt tid, precis lagom till solen börjar bli varm och solvänlig!   Tänkte bara tipsa er om karotentabletterna jag äter. Jag började med dem för att jag...

Av Maria - 4 augusti 2011 00:37

Kvällens egentliga planer gick i kras, börjar tröttna på att arrangera saker när folk hoppar av i sista sekund! nu blev kvällen bra, om inte bättre, ändå. jag och marcus åkte in till stan, köpte med oss lite fika och satte oss vid slussen. Södertälje...

Av Maria - 3 augusti 2011 09:47

Vaknade rätt så tidigt idag, vår morgonpigga granne vars gräsmatta börjar precis utanför mitt fönster fick för sig att klippa gräset imorse. Men - mer tid till att sola!   För ett tag sedan nämnde jag det där skolarbetet som jag fått en idé till....

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards