Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Maria - 11 maj 2009 20:12

Sickans mage växer och växer! Jag räknade lite fel förut och istället att hon kan föda den 22:a som tidigast är det nu på onsdag! Då var det 68 dygn sedan hon sattes ihop med Zambezi. Och ju färre desto kortare tid och jag är nästan 100 på en unge. Möjligtvis två små. Om man får önska, kanske två skitfina creamhonor, så man kan ställa dem i uppfödargrupp och behålla en av dem :) Igår tyckte jag att hon blivit lite kräsen med maten så jag svängde förbi affärn på väg hem idag och köpte lite persilja och broccoli. Persiljan gav jag henne just och det åt hon med god aptit! Kan inte påstå att det är särskilt mycket i de där på förpackningarna. Vad kan det varit, fyra kvistar? och kostar typ 25 spänn! Sjukt! Tyvärr har dom inte bladpersilja i lösvikt här på vår lokala lilla Ica utan man får snällt köpa de där svindyra små förpackningarna. Men vad gör man inte för sina älsklingar? :)


Skolan idag gick super. Trodde jag skulle somna påvägen dit för gud vad jag gäspa! Pratade lite med spanskaläraren då jag inte lämnat in allt som ska in osv och inte gjort omprov. Fick hem provet så jag ska göra det hemma när jag har tid och lust. Känner att spanska för mig nu är ungefär som en grek att lära sig finska. Ungefär. Hopplöst med andra ord. Men det är bara 3 veckor kvar nu tills jag slutar nian och ska kämpa på och behålla mitt vg.

Mitt arbete om genetiska sjukdomar är jag nyfiken som sjutton på vad jag fick! Har fått höra att det var väldigt bra och jag förväntar mig nog lite mer än g iaf :) Senast på onsdag ska jag få veta reslutatet, förhoppningsvis redan imorgon!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards