Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Maria - 28 juli 2010 10:12

när jag kom hem idag var det första jag gjorde att ge marsvinen mat. Men llt räckte ibnte och de skrek fortfarande efter mat. Var alldeles nyss nerp å ica och köpte mera vitkål, de hade erbjudande på 5 kr/kg, så jag köpte två.


Man blir alltid glad när man kommer in i marsvinsrummet. Om de nyss fått mat så är det åtminstone preinsessan som skriver och vill ha mer när hon redan snott maten för burpolarna. Annars, om de inte nyss fått mat, står alla på burkanten och skriker i hopp om något gott. De är verkligen underbara.


När jag var på ica blev jag med bok också. Vid kassan finns ett bokställ med diverse pocketböcker. Kvar låg ensam den fjärde twilight boken. Jag har ju precis läst ut den tredje så vad passade då inte bättre än att fortsätta på den fjärde? Men jag hade tänkt att hålla mig så gott det går till Gotland iallafall :-)

Av Maria - 28 juli 2010 08:58

Var uppe med tuppen idag för att hinna gratta marcus på födelsedagen. Han vart glad över presenten *phu*

När han åkte till jobbet blev jag avsläppt här hemma och stog bra länge och funderade vad jag skulle göra. På lördag åker vi ju till Gotland så jag har börjat packa lite smått. Eller ganska stort, det blir en del när man ska vara borta två veckor! De mesta ligger framme och det som inte gör det är i maskinen nu. Problemet är bara att veta vad man ska ha med sig, har vi tur kan man gå i bikini hela dagen och behöver i princip bara ha någon klänning med sig. Men om vi har otur är det kallt och eländigt och då behöver man ju jeans, koftor och grejer. Men det är lika bra att packa med för alla väder, man vet ju aldrig. Och om jag inte packar koftor kan jag lova att det regnar varje dag.


Så tänkte jag igår också när jag skulle till jobbet. De hade lovat sol men när jag gick upp var det mulet. Vilket var rätt skönt för jag var helt slut i huvudet och kände att en dag bland räkångor inte var rätt. Så jag tog på mig kläder för en 30 graders dag och tänkte att då blir det ju regn? Men vädergudarna tyckte väl synd om mig som frös på väg till jobbet och gav mig 30 graders värme, i räkångorna. Tur i oturen var alla på jobbet slut igår, så hela dagen bara flummade igenom, allt gick snett. Men efter måååånga timmars jobb och påminelse om att jag har fötter slutade jag och kunde äntligen åka hem. Stack bara hem och duschade och matade djuren och for sen iväg till marcus.


Men det fina vädret får gärna hålla i sig idag, så man kan ligga ute och sola litegranna :-) all min brunhet har ju börjat släppa ;-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards