Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Maria - 20 juli 2010 13:13

det är bra underbart med ledighet!

Igår var jag och mamma in till stan på förmiddagen och shoppade lite på rean. Jag letade även presenter till Åsa och Marcus. Åsa fyller år imorgon så hennes är fixat. Kan inte skriva vad det är för jag tror hon smyger in här ibland. Men Marcus däremot, var ska man köpa!? Har frågat hans kompis om hjälp och fick till svar "köp Olas nya skiva!" Men jag tror inte det va..

Iallafall hittade jag ett par beiga jeansleggins, jag har alltid velat haft sånna, och nu passade jag på, fast det var inte på rean, men ganska billiga endå. En vit tröja med puffärm hittade jag också för 79 kronor :-)


När vi kom hem la jag mig i den extrems starka solen ett tag, och det räckte, brände mig inte, men fick färg ;-)

Sen kom pappa hem och då skulle vi till Strägnäs för att kolla motorcykel. Gissa vem som körde?? På motorväg?? :-D


Idag har jag inga större planer, jag har så hemskt gärna velat åka till IKEA länge. Vill köpa en typ whiteboardtavla in till marsvinen, det är så krångligt och ha allt i en liten bok som jag har nu. Sen skulle de behöva få lite nya tunnlar och sånt roligt. Och någonting till mitt rum åker alltid med ner i vagnen! Ser att det börjar mulna på nu så om jag är riktigt snäll kanske mamma är med på mitt förslag. Jag har ju faktiskt tvättat idag...


Ikväll kommer en familj från Järna och ska kika på Debora Jo och Kajsa Kavat. Vi har 4 djur som har samma mamma, och är i ungefär samma ålder. Så precis när vi hade beslutat oss om vilka som skulle säljas ringer en familj innan vi ens hunnit sätta ut annons! Så de ska få sig en liten stylingstund strax ;-)


Nu börjar det komma in mörka moln så jag undrar om jag ska gå ut och lägga mig i solen innan det brakar loss, tror nog jag gör så :-)



Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards