Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Maria - 8 juli 2010 19:43

Dagarna sedan måndag kan beskrivas med ett ord : jobb.

Men det är roligt, förstår inte hur mycket södertäljeborna kan äta och fika egentligen? Konstigt att alla inte rullar fram.


Idag började jag lite tidigare då jag var ensam att öppna. Det är så mysigt att öppna. Man kommer in i cafét och brödet står i ugnen och någon kaka har precis blivit klar. Om ni föreställer er en typisk bak-mormors lukt i huset. Så luktar det ;-) haha vilken beskrivning..


Imorse fick jag mig ett gott skratt tack vare min älskade katt Kajsa. Hon har nog inte alla hästar hemma ibland, typ idag.

Hon vet att hon inte får vara inne hos marsvinen men kan ju inte låta bli när fönsterna står på vid gavel, det är ju så roligt att hoppa in. Idag när jag stog och gav de så liven frukost kommer Kajsa smygandes möt dörren. Ni som har katt vet hur de ser ut när de tar sats till att hoppa högt? Hon stog så ett bra tag, och skulle hoppa ut genom fönstret, som var stängt...

Så gick hon lite stött därifrån. Det är vår Kajsa det!


Nu har jag fyllt magen med tacos och har precis duschat. Snart ska jag sätta mig i soffan med marcus och kolla på film och äta jordgubbar. Nammi! :-D


Imorgon blir det jobb igen, men först ska jag in till stan och ta ut lite pengar till göteboooorg! 

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards