Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Maria - 15 juli 2010 11:15

Glömde säga! När jag precis hade satt mig på tåget ringde mamma och sa att det satt en bebisa hos Elsa. Förstår inte hur hon gömmer sina ungar. Det var ju bara för två veckor sen vi garanterade att hon var dräktig. Och gissade på ungefär 4 veckor kvar. Men så blev det inte, denna ljuvliga flicka ploppade ut i måndags. En stor tjej på 117 gram som redan är uppe i 132 gram.


Hon är jätte typad, nästan lite för typad. Ögonen är stora som klot men öronen är inte så mycket att komma med. Tycker hon ser jätte jämn ut i färgen också!


Nybackens Desederia Queen

    

Av Maria - 15 juli 2010 10:57

Åh vilka underbara dagar jag har haft i Göteborg med min bästa vän! Hotellet var hur fint som helst, sällskapet var bäst, allt var bäst.


Dagen då vi kom ner hade vi planerat att gå på Liseberg. Vi kom fram vid 1-tiden och checkade direkt in på hotellet. Gjorde oss snabbt hemmastadda och drog ner på stan. Vi bodde alldeles precis intil Nordstan,vilket var superbra.

Vi inhandlade lite gott såsom chips med dipp, alkoholfritt på systembolaget, nötter och annat smaskens! Med vår tillfälliga drickakyl i handfatet fyllt med is fick vi drickan kall och god. Framåt kvällen drog vi till Liseberg och åkte tills vi inte kunde åka mera :-p Vi skulle kolla på Lotta på Liseberg men det var så otroligt tråkigt så vi drog hem till hotellet igen och fortsatte äta på våra chips.

När klockan var sisådär runt halv 10 hade vi fixat oss från allt äckelvatten man blev drängt i i Kållerado och Flume Ride. Då blev det lite bråttom ner på stan för att äta middag. Såklart stängde allt 10 och tog inte in några gäster då. Men vi hittade ett helt underbart café, men världens godaste latte. På riktigt! Så vi köpte med oss en varsin Foccacia och en latte upp på rummet och satt i sängarna och åt och glodde på film. När klockan passerat 12 för länge sen somnade vi.


Tisdagen erbjöd regn men inte stoppade det oss inte. Jag hade fått för mig att det fanns en jättelång restauranggata vid hamnen i Göteborg. Men efter mycket letande konstaterade vi att det var i en annan stad..:-p

Men vi gick runt lite i Nordstan och shoppade på alla reor som var. Fikade på Franks (det där underbara caféet) och så. Sen vet jag inte vart dagen tog vägen. Det blev kväll och vi hittade tillslut en restaurang vi tyckte såg bra ut. Satt riktigt länge och åt och kollade på alla roliga Göteborgare. Upp på hotellrummet igen och äta det sista av chipsen. Precis innan 10 kom vi på att vi ville ha något mera gott. Ost och kex tyckte båda lät bra. Vi hade sett att det fanns ett Hemköp inne i Nordstan men såklart var det stängt. Efter att ha sprungit runt i bokstavligen hela Göteborg hittade vi en 7eleven. Vid ingången stog en kyl med ben&jerrys. Ingen tvekan! Så hel natten satt vi på hotellrummet och åt glass och snackade ännu mera  :-)


Onsdagen var det inte så mycket mer än att checka ut och så. Lite shopping hann vi med :-)


Det finns så mycket att berätta om men det skulle inte finnas plats för det här, varjefall har det varit en grym resa som jag aldrig kommer att glömma.

Bilder kommer sen :-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards