Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Maria - 23 februari 2010 19:57

Nu är jag något trött på SL faktiskt! Ingenting fungerar som det ska..Det tar mig ca. tre timmar att komma till skolan. Rekordet var idag. Jag kom en timme för sent vilket gjorde att jag missade hela första lektionen. Sedan var det lunch och efter lunchen engelska, när vi haft den 40 minuters lektionen och fått gå lite tidigare går vi till matten och ser att den är instäld. Så tre timmar hem igen! :D

Men man får väl se det från den ljusa sidan, jag får tid att plugga! Nackdelen med att plugga hemma är att man glider ju av hela tiden mot facebook och bloggar och allt vad det är. Men nu har jag faktiskt pluggat massor idag. Både naturkunskap, kretslopp ( = plåååågsamt ) och samhällskunskap. Samhälle har jag prov på imorgon. Riksdagen och regeringen, sånt som jag tycker är superkul, eller inte. Men jag hoppas jag får G iaf. Bryr mig ärligt inte så mycket om det betyget.


Marsvinen då. Amelia den stackarn blir mobbad av alla. Hon gick ju med Beata och Betty sedan ett par veckor tillbaka. Det har gått bra tills nu. Dom gnabbar på henne så mycket och gaddar ihop sig och jagar iväg henne när hon ska dricka och äta och så. Tjyvnyper henne i rumpan och på öronen. Så nu har vi fått möblera om lite. Canezza och Debora åkte ut från bebisarna deras och i buren går nu två 4- veckorsbebisar med Amelia. Hoppas hon vågar säga ifrån mot dom! Vet inte vad som gör att hon är ett sånt offer. Kanske att hon piper i förväg och ses svag?


Dags att anmäla till Kungsgården snart också. Anmälan går ut när jag är i fjällen så vi får ta och göra det nu i veckan! Måste ju bara ha med mig Beata i pet då det gick så bra för henne nu i Kallhäll. Sen Junipher i hopp om sista certet. Sen Betty måste ju med för att följa upp hennes mysterium om magen! Skulle vilja ställa någon av grabbarna också! Och Cindra, för hon har börjat få massa nu, vid 4 års ålder bara sådär! Men i pet då, för hon är frisserad ;)


Åter till samhällsboken. Sen sängen. Ska åka med pappa vid 6 imorgon för att hinna till mitt prov som är halv 10.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards