Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Maria - 10 februari 2010 19:31

Det var ett tag sen sist såg jag nu! Kanske dags att säga att jag lever :p

Vad som hänt sen sist minns jag inte ens.


Har haft prov i ekologi (ja, inte ens jag vet vad det är..) men provet var iaf om mineraler och bergarter, evulotionen + olika biomer. Var bara någon poäng ifrån vg så jag är jättenöjd!


I helgen var det full rulle hela tiden. I fredags var jag med marcus hos han på hans brors kalas. På lördagen var det dop. Och på söndagen var det kalas för min kusin som fyllde 13 år.


Nu i veckan har jag i princip bott och sovit i läxor. Har väldigt mycket att göra nu innan sportlovet som är om 2,5 veckor. Vilket ska bli väldigt skönt, känns som om det lovet kommer bli mer än välbehövligt. Har en del prov och många inlämningar, orkar inte ens skriva allt!


Marsvinen då. Prinsessan är verkligen mirakulös. Hon blir i så grymt dålig kondition när hon blir sjuk men repar sig på nolltid! Och det finns inga tecken på någon ny böld. TUR att vi inte tog beslutet att avliva henne när vi var hos veterinären, då ingen av oss såg något särskillt starkt ljus i det då. Men med livsgnistan hon har så klarade hon det. Nu är hon nästan helt återställd i kroppen, dock är hon väldigt kantig på rumpan. Men det har hon varit sedan hon blev sjuk förra gången.


I kärleksburen rullar det på. Har sett att Kenton har varit på henne en hel del men har inte sett någon propp än. Snälla håll tummarna att allt går bra med den här kullen...

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards