Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Maria - 14 april 2009 19:11

Ja nu finns det inte så mycket att göra..

Min dator är urkopplad, mitt rum är flyttat till vardagsrummet och mitt "framtida" rum är tomt, ekar och luktar spackel. Jag har bara marsvinen att vara hos, men det gör inte mig något! ;)


Imorse var jag av någon anledning jätte glad och på toppen humör. När jag fixade iorning mig hade jag för en gång skull lust att ens försöka göra något fint av håret. Det brukar jag inte orka utan det brukar sluta i en knut. Men nu när jag hade min nya tröja som jag köpte igår och hittade ett jätte sött armband som jag fick låna av mamma kände jag mig jätte fin och hade lust att göra något sött med håret. Hittade ett gulligt vanligt (gammalt) spänne. Som jag satt upp det översta håret med lite löst. Nu har jag blivit helt kär i spännen och just nu är det den första och hitills enda saken som står på min önskelista :p Skoldagen var helt ok. Gjorde egentligen ingenting, började virka på en liten nalle som jag repade upp gång på gång. Får se om jag gör något åt den eller om jag struntar i det. Jag hade idrott idag som jag inte haft på 100 år. Vi körde fotboll och jag sprang som en tok! Såg ut som tomato-face när jag slutade :p Men jag är minsann en fena på att sno bollen!! Sticker in min lilla fot och svipps så har jag den.Men att sikta är inte min starka sida så det fick de andra stå för ;) Justja, jag höll på att glömma. Minns inte om jag sa att det kändes som om svenska muntliga nationella gick så bra? Men bättre kunde det inte gått för reslutatet av att min mun gick i 180 och huvudet jobbade som en tok var inte sämre än MVG!! Så nu är jag inte alls ledsen över mitt IG längre! ;)


Efter skolan åkte jag ner till färgaffärn för att kolla färg och/eller tapet med pappsen. Jag har bestämt mig nu efter mycket om och med. Det blir en väv. Inte sån där grov sjukusväv utan en fin som knappt ser ut som en väv. Väggarna ska vara ljust beige i basfärg och som fondvägg ska jag antingen ha lite av en kaffe latte eller ljus block choklad. Har inte bestämt riktigt än. Vi köpte inget ännu men förhoppningsvis kanköpa färg och börja måla väggarna imorgon. Om mamma hunnit måla taket då. Sen är det bara golvet kvar. Självklart lägger jag ut före och efter bilder! Eller riktigt före är det inte men jag fotade nu då rummet var helt tomt och de hemska (sorry mamma) väggarna var kvar. ;)


Ska försöka anmäla till Sorunda idag. Ior som jag hade sån lust att ställa byter jag nog ut mot Algot. Ior hade inte den tegelsten till kropp längre som jag mindes. Kanske att han hinner äta upp sig men. Algot däremot är super duper! Har ju sagt några gånger att jag ska ställa honom men vi var osäkra på om det skulle gå och få ihop han och Didrik igen sen när dom varit isär då det var knepigt att få ihop dom. Men Didrik var med ner till Lessebo och det var inte några som helst problem att stoppa ihop dom sen igen. Så nu kan jag ta och ställa Algot! Två långhår.. Jaja ;)

Nu ska jag nog ta och trimma lite marsvin :)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards