Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Maria - 13 april 2009 17:48

Nu har jag pussat hej på alla djuren och kollat läget i huset.

Mamma och pappa är mitt uppe i renoveringen och byte av rum. Deras rum, som tidigare var mitt, är så gott som klart. Medans mitt, som tidigare var deras är helt tomt och tapeten på väggarna är nedrivna. Så fort som möjlgt i veckan ska vi åka och kolla på tapeter till mitt rum för att kunna sätta igång att renovera där med :) Så slipper jag sova i vardagsrummet allt för länge. ;)

Direkt när jag kom hem tog jag upp Sickan och klämde efter ungar, de har gått ihop i 5 veckor nu men jag vet att hennes tidigare kull kände P väldigt sent, så hon kanske är en sån hona som man inte känner på fören i vecka 7 eller så. Det är bara att vänta och se :)

Prinsessan har blivit toppen i kroppen! Hon är som en tegelsten förutom att hon är lite knotig på baken.


Kajsa har börjat kissa blod igen sa mamma nu när jag kom hem..

Hon är helt pigg och jamar och gosar lika mycket som alltid men någon knas är det ju om hon fortfarande kissar blod trots att hon fått antibiotika. När hon gick på medicinkuren var vi in med urinprov för säkerhets skull men det visade inga som helst fel. Inga kristaller eller stenar. Så imorgon måste vi ringa till veterinären igen för att antingen få en ny kur utskriven eller göra några andra prover. Lillskruttan..


Mitt lov då! Jag har haft det underbart! En hel vecka med sin allra bästa vän:) Vi hade inte alltid något att göra, med det gör ingenting, huvudsaken är att vi är med varandra! :) Det var trist att lämna varandra när man har varit med varandra i en hel vecka. Men jag hoppas att det inte dröjer länge tills nästa gång vi ses :)

Jag fick en tidig present av Sara då jag fyller år på lördag. Fick ett par superfina gladiatorsandaler, som jag länge velat haft! Lägger ut bild sen! ;)

Idag innan jag hoppade på tåget gick vi på stan och kikade lite också, då köpte jag en tröja som jag gått och suktat efter läääänge. Och jag och Sara köpte ett fyrpack med ringar som vi delade på och har :) Vänskapsringar :) Dom är hur fina som helst!


Nu ska jag gå och äta! :)


Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards