Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg under juli 2008

Av Maria - 9 juli 2008 21:49

Idag, första dagen hemma på länge var jag bara tvungen att träffa alla vänner igen!

Smsade Max. Han sov:P Opps! Han och jag skulle åka moppe. Vi ryckte med oss Josefina. Åkte till Åsa och tokplingade på hennes ringklocka. Hon sov också. Opps! Men så söta som vi är så vart hon inte sur på oss! *phu*

Vi satt på hennes farstu och pratade om allt vi gjort under den tiden vi inte setts. Mycket hade hänt. Vi åkte från Åsa och åkte till en annan vän. Han sov också:p Opps! Jisses vilka sjusovare! Klockan var ju trots allt 12..

Var där ett tag sen rörde vi oss hemmåt. Max skulle ut och segla. *avundsjuk*.

Jag åkte hem och fixade Prinsessan lite. Har jag redan skrivit om det idag kanske? Iaf. Har nu lagt fram allt som hon ska ha med sig, lagt upp det fint i fotöljen i rummet. Hennes nya necissär är så söt och pluttinuttig så man blir helt tagen!


På fredag ska vi till E-tuna. Åker dit med en creamtös och kommer hem med tösen och hennes make! Åhh vad roligt det ska bli!! Kommer bli ett så sött par!


Ikväll ska jag bara jäsa ner i datastolen och läsa allt i alla bloggar som jag har missat. Sen ska jag gå och lägga mig när jag blivit sådär lagom trött.

Ni kan inte gissa hur skönt det är att sova i sin egna säng efter så lång tid i den för korta och för smala "sängen" i husvagnen. Den är inte ett dugg skön! Inte de minsta! 

I min egna säng kan jag åtminstonde vända på mig och ligga raklång utan att fötterna ska sticka ut en decimeter.


Nu är det bloggläsning som gäller!

Av Maria - 9 juli 2008 15:36

Äntligen hemma!

Visst är det mysigt att vara på husvagnssemester men det kan bli lite långtråkigt ibland. Vi siktade in oss på Öland men campade även på campingar på vägen ner. Bla. Västervik och Söderköping.

Men jag saknar mina små pussgurkor så..

Men nu är jag hemma och jag har pussat på de så mycket jag bara orkar!

Under den en och halva veckan har jag solat och solat och åter solat. Vi har haft den lyckan att få se solen endel! Har faktiskt blivit brun..för att vara jag iaf. Jag blir ju inte så ofta det. Det brukar mera luta åt det röda hållet.


Dagarna innan SM börjar lida mot sitt slut och Prinsessan är i toppskick! Woho! Det ska bli så himla roligt att få träffa alla glada och trevliga människor igen! Vet också att jag ska sitta sekriterare åt någon domare. Alltid lika roligt! Fick komplimangen att jag var så bra på det samtidigt som förfrågan kom. Då blev jag glad:)

Jag köpte också en neccisär som jag sprang förbi på H&M. Jag var bara tvungen att köpa den till Prinsessan. Den var ljusrosa. Och vad passar inte bättre än det till en liten prinsessa som henne? Lite roligare än den svart-vita "påse" som hon har haft tidigare.


Nu ska jag gå och packa väskan vi ska ha med oss.


Puss och Kram!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards