Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Maria - 7 juni 2011 21:21

Den här dagen har varit en ren hemmadag! I förmiddags var jag och marcus in till stan, jag handlade solkrämer och sen köpte vi en varsin cola för jag var så otroligt sugen på det i värmen. Marcus menar på att det är där beroendet börjar. Pfft!

Han gick vidare till skolans medans jag åkte hem och tvättade bilen! Utvändigt och invändigt, så nu skiner den som ett rött gelehallon :-) På kvällen nu har jag agerat taxi då mamma och en arbetskollega var på spabehandling.


Nu har jag precis tagit mig ett skönt svalkande bad och känner mig som en ny människa. Sitter ute på altanen i min underbart sköna morgonrock, med handduk kring håret, dricker latte och skriver packningslistor för Kreta och Gotland. Jag älskar att skriva packningslistor, försöker göra den ena mer organiserad än den andra, renskriver, skriver med olika färger, på olika papper..haha ja ni kanske förstår!

Har även beställt hem en helt utomordentligt ball present åt en vän som fyller år under sommaren!

lyckades med ganska många färger va?? :-p  

Av Maria - 7 juni 2011 17:54

Jag bara njuter av alla soltimmar, värmen, sköna sommarkvällar! I söndags möttes vi upp, jag, jenifer, sebastian och marcus i stan och satte oss på en uteservering. Supertrevligt! Vi satt där ett par timmar men tillslut blev det lite småkallt efter som alla inte hade jacka med sig (jag hade!!) så vi gick och satte oss på ett café till stängning! Där fikade jah och jenifer nästan allt ätbart som gick. En riktig myskväll! På vägen hem träffade vi på ett par till vänner som sällskapade oss på bussen hem. Jag fullkomligt älskar sommarkvällar!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards