Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Maria - 11 juli 2009 13:23

Det var ju tänkt att jag skulle vara ledig på onsdagar, men pga. vädret har jag inte fått jobba på hela veckan! Men imorgon ska jag tillbaka igen, och skrapa ihop lite pengar!


Läste i Sophies blogg alldeles nyss om hur folk hittar till ens blogg. Lustigt nog så hittar de flesta mig just från Sophies blogg. Några hade sökt på pieces trosor (dom jag fick i julklapp) och kommit till min blogg. Några hade faktiskt sökt på mitt namn och hittat hit. Tydligen ligger min blogg uppe på någon favoritlista någonstans också, där en del varit och kommit hit. Lite kul sådär! ;)


Idag har jag inga planer alls för dagen, har just städat rummet och nu sitter jag och dricker hallonte! En ny favorit!

Med marsvinen är det bra och ni anar inte hur mycket jag längtar tills vi får hem Jocke till Bea. Ett tag var jag inne på att chansa att sätta Prinsessan med honom också. Att något sådant som hände henne ska hända igen är väl en på miljonen men det var ändå ett år sedan. Jag vet att det finns de honor som faktiskt klarat en kull både ett och två år efter senaste kull men jag vågar helt enkelt inte riskera henne. Det är fler nackdelar än fördelar att sätta henne med hane igen. Däremot så funderar jag faktiskt på att ta henne och ställa i Järbo, och ställa lite i höst bara för att. Då när Bea inte ställs. Ska trimma iordning henne och kolla lite på höstens domare! :)


Igår förresten var familjen hos farbror min och åt middag, supergott!

Han har två schäfrar som jag tokälskar! Så härliga!!

Nu ska jag nog gå och göra lite nytta inne i marvinsrummet! :)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards